videoTOM

videoTOM

videoTOMKedves Érdeklődő!

Ügyfeleim első sorban azért fordulnak hozzám, mert ügyfélközpontú hozzáállásommal képes vagyok a munkáimat a legjobban testre szabni, az Ön izléséhez igazítani professzionális módon.

Több, mint egy évtizedes tapasztalat és megtartott ügyfelek hada garantálja, hogy nem fog csalódni, aki hozzám fordul.
Rugalmasságomnak köszönhetően, szinte bármilyen kérés megoldható.

Megjelenésem mindig az adott eseményhez igazodik, kizárólag a kamera miatt "lógok ki" a tömegből.

Információ, ajánlat kérés

 • Niki és Iván

  "A mi esküvői videónkat is Tomi készítette, akivel már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot, amit a csodaszép esküvőnk és az azt követő külön napi kreatív videózás/fotózás csak még jobban megerősített ☺️ (...)"

  Niki és Iván

 • Vivien és Tamás

  "Nagyon sokáig kerestünk videost az esküvőnkre,mert nem nagyon volt tapasztalatunk videózás téren így olyan embert kerestünk aki tele van ötletekkel es lelkesedéssel. Itt pont ezt kaptuk! (...)"

  Vivien és Tamás

 • Rebeka és Zsolt

  "Tamást választottuk videósnak a nagy napunkra és ezzel kétségtelenül remek döntést hoztunk! Tökéletes ötletei voltak, a kreatív fotózás alatt nagy harmóniában dolgozott együtt a a fotósunkkal is. (...)"

  Rebeka és Zsolt

 • Krisztina és Gábor

  "Életünk legjobb döntése volt, hogy az eskuvonk megörökítésere titeket választottunk. Éreztük a profizmust mindvégig. Már akkor tudtuk, hogy csodás felvételek lesznek, amikor meg nem láttuk csak elkepzeltuk őket. (...)"

  Krisztina és Gábor