videoTOM

Ügyfeleink véleményei

 • Niki és Iván

  "A mi esküvői videónkat is Tomi készítette, akivel már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot, amit a csodaszép esküvőnk és az azt követő külön napi kreatív videózás/fotózás csak még jobban megerősített... ☺️ Így ma már bátran kijelenthetjük, hogy személyében egy a munkájára a végtelenségig igényes, kedves, türelmes, vérprofi szolgáltatóra leltünk, akiért még élünk, hálásak leszünk. ❤️Továbbá szeretném még megemlíteni, hogy Tomival (ez a számunkra tökéletes 😍) videó pár hét leforgása alatt, közös munkával született meg, nem kis energiát fektettünk bele mind a hárman - a férjemmel együtt - és hihetetlen hálásak vagyunk, hogy a videó értékeit és minőségét szem előtt tartva, Ő végig partner volt, és egy pillanatra sem akadt ki (legalábbis előttem biztosan nem 😜) a sokadik módosítás és az őrült ötleteim hallattán sem... 🙃 (Amit még egyszer köszönünk szépen! 😅) Tomi, végtelenül hálásak vagyunk a közreműködésedért, az ötleteidért, a lelkesedésedért, a kedvességedért, ahogy velünk és a vendégeinkkel bántál mindkét nap és az utóbbi hetekben is és természetesen a profizmusodért. 🤗 Ha tehetnénk, újra és újra Téged választanánk, el sem tudod képzelni, hogy ezzel a "csodavideóval" hányszor csaltál már mosolyt az arcunkra és hoztál könnyeket a szemünkbe a meghatódottságtól, és ezt a vendégeink nevében is mondhatom! ☺️ Szívünk minden szeretetével ajánlunk Téged minden jegyespárnak és további sikeres munkát kívánunk! ❤️ Barátaid, Niki & Ivan Írországból! "

  Niki és Iván

 • Vivien és Tamás

  "Nagyon sokáig kerestünk videost az esküvőnkre,mert nem nagyon volt tapasztalatunk videózás téren így olyan embert kerestünk aki tele van ötletekkel es lelkesedéssel. Itt pont ezt kaptuk! Tamás minden pillanatban ott volt és elkapta a rejtett pillanatainkat is. Türelme határtalan, és segítőkész. A fotósunkkal nagyon jól együtt működött. A videónkat megálmodtuk ,ő tökéletesen megcsinálta, ráadásul eszméletlen gyorsan elkészítette. Csak ajánlani tudjuk! Aki őt választja fantasztikus videó anyagot kap majd a kezébe!"

  Vivien és Tamás

 • Rebeka és Zsolt

  "Tamást választottuk videósnak a nagy napunkra és ezzel kétségtelenül remek döntést hoztunk! Tökéletes ötletei voltak, a kreatív fotózás alatt nagy harmóniában dolgozott együtt a a fotósunkkal is. A ceremóniák illetve a lagzi alatt minden fontos momentumot rögzített. A kisvideónk készítésekor folyamatos kommunikáció volt köztünk és ennek meg is lett az eredménye, hiszen a zenét amit választottunk, fantasztikus szinkronba hozta minden egyes apró mozzanattal. Köszönjük, hogy egy számunkra maradandó emléket, ilyen lelkiismeretesen készítettél el."

  Rebeka és Zsolt

 • Krisztina és Gábor

  "Életünk legjobb döntése volt, hogy az eskuvonk megörökítésere titeket választottunk. Éreztük a profizmust mindvégig. Már akkor tudtuk, hogy csodás felvételek lesznek, amikor meg nem láttuk csak elkepzeltuk őket. Tegnap nap folyamán kaptam egy üzenetet Tamástól, hogy mi a tervünk estére furcsaltam a kérdést, de mondtam neki, hogy családhoz megyünk, mondta hogy akkor vegyünk nasit, mert szükségünk lesz ra a TV előtt :D. Akkor már tudtam, hogy ez azt jelenti készen vannak a videók. Az esküvői kisfilmunk egy csoda, ahányszor megnézzuk, annyiszor tudjuk újra élni azt a napot, én mindig pityergek. Köszönjük köszönjük köszönjük, nincsnek rá szavak, hogy mennyire!"

  Krisztina és Gábor

 • Viktória és Attila

  "Tamás egy rendkívül kreatív, precíz, pontos, közvetlen ember, és mindezek mellett nagyszerű profizmussal örökítette meg a nagy napunkat. Köszönjük, hogy életünk egyik legszebb napját újra és újra átélhetjük, amikor megnézzük az esküvői videónkat. Szívből ajánljuk mindenkinek!"

  Viktória és Attila

 • Fanni és Benjámin

  "Nagyon kedves, kreatív, igényes szakember, profi felszereléssel és hozzáértéssel! Csodás kisfilm készült a nagy napunkról 🤗 nagyon ajánljuk Őt!"

  Fanni és Benjámin

 • Bernadett és Dénes

  "Köszönjük Tamás, hogy végig velünk voltál életünk egyik legfontosabb napján!! A videók alatt hol sírtunk hol nevettünk!! Nagyon nagy élmény volt visszanézni az esküvőt!!!"

  Bernadett és Dénes

 • Luca és Márió

  "Mind szakmailag, mind emberileg abszolút meg vagyunk elégedve Tamással, örülünk, hogy őt kértük fel az esküvőnk megörökítésére. Korrekt, profi és kedves, csak ajánlani tudjuk!"

  Luca és Márió

 • Alexandra és Norbert

  "Tamással maximálisan meg vagyunk elégedve. Kedves, együttműködő és ami a legfontosabb hogy nagyon profi szakember. Tökéletes felvételeket kaptunk az esküvőnkről. Köszönjük szépen!"

  Alexandra és Norbert

 • Györgyi és Hege

  "Tamást választottuk a Mi Nagy napunk videósának. És jól döntöttünk. Nagyon szuper kis videót készített nekünk a kívánságainkra odafigyelve de a saját ötleteit beleszőve, így lett kerek az egész.A rokonaink, barátaink és persze MI is örömmel éltük át újra a megható vagy éppen vicces pillanatokat. Ajánljuk minden párnak."

  Györgyi és Hege

 • Orsolya és Jonathan

  "Nagyon szepen koszonjuk a munkatokat. Zsolti keszitette a felveteleket, szuper volt, szinte fel sem tunt, hogy ott volt a kameraval, igy mindenki felszabadultan erezte magat. Tamasnak koszonjuk a videok osszevagasat es szerkeszteset, annyira jol sikerultek, a csalad osszes tagja boldogan elte at ujra nagy napot."

  Orsolya és Jonathan

 • Zsófia és Balázs

  "Köszönjük Tamásnak a nagyon szuper videót, a profi munkát és a türelmet! Teljes mértékben elégedettek vagyunk a végeredménnyel, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!"

  Zsófia és Balázs

 • Dominika és Christopher

  "Nagyon szépen köszönjük a videót! 😊 Tamás munkájával maximálisan meg vagyunk elégedve. Precíz, segítőkész, megbízható és kreatív. A videónk kiváló minőségben készült el,minden úgy zajlott ahogyan elképzeltük. Nagyon örülünk, hogy Tamást választottuk."

  Dominika és Christopher

 • Tímea és Tamás

  "Tamást kértük fel esküvői videónk elkészítéséhez és nagyon meg vagyunk vele elégedve! Precíz, lelkiismeretes és nagyon nagyon segítőkész! Neki tényleg nagyon fontos, hogy maximálisan elégedettek legyünk! A kreatív videónk során pedig megbizonyosodtunk róla, hogy nagyon türelmes, kreatív és jó meglátásai vannak. Csak ajánlani tudom!"

  Tímea és Tamás

 • Szandra és Ádám

  "Tamás profi a munkájában! Az első találkozásunk óta nagyon segitőkész volt. Csak ajànlani tudjuk mindenkinek aki videóst keres az esküvőjére, nem fog csalódni. 😊 Még egyszer köszönjük szépen Neked Tamás!"

  Szandra és Ádám

 • Nassima és Gábor

  "Májusi eskövőnket Tamás örökítette meg, végig nagyon lelkiismeretesen dolgozott, jól kapta el a fontos pillanatokat, és megható, ugyanakkor szórakoztató vágást készített közös életünk eddigi legszebb napjáról. Köszönjük szépen, és ajánljuk mindenkinek"

  Nassima és Gábor

 • Noémi és Ákos

  "Az esküvőnk kapcsán az egyik legjobb döntés volt, hogy Tamást kértük fel a videóink elkészítésére. Az elkészült videók profik és gyönyörűek! A rövid videónk pedig teljesen visszaadja az esküvőnk hangulatát! Nagyon hálásak vagyunk érte! Nem csak Mi, az egész vendégsereg! 🤗👆"

  Noémi és Ákos

 • Enikő és Bálint

  "Tamás a kezdetektől nagyon közvetlen,megbízható. A megbeszélt idő előtt érkezett, precízen kipakolt, tele volt kreatív ötletekkel. Köszönjük a csodás videókat! Csak ajánlani tudjuk őket mindenkinek. Mi legközelebb is őt választanánk"

  Enikő és Bálint

 • Brigitta és Viktor

  "Tamás amellett, hogy nagyon közvetlen és a legjobbat akarja kihozni a felvételekből, nagyon precíz, a legfontosabb pillanatokat is hihetetlen jó minőségben örökíti meg!! Csak ajánlani tudom!"

  Brigitta és Viktor

 • Edit és Krisztián

  "Nagyon meg voltunk elégedve Tamás munkájával 😊 összeszedett profi munka! Nem tudunk betelni a kis videó újra és újra nézésével 😊 köszönjük szépen"

  Edit és Krisztián

 • Edina és András

  "Tamással teljes mértékben meg voltunk elégedve! Nagyon köszönjük, hogy a nagy napunkon ott voltál és, hogy ilyen szuper videót kaptunk. Csak ajánlani tudjuk!!!!!"

  Edina és András

 • Roxi és Tomi

  "Tamásék örökítették meg és tették felejthetetlenné az esküvőnket. Már a személyes találkozón biztosak voltunk benne, hogy a legjobb embert választottuk, és ha újra csinálnánk mindent akkor is csak ő jöhetne szóba!
  Pontosan tudta hogy mit és hogyan kell csinálni. Azóta is folyamatos kapcsolatba vagyunk, mindenről értesít a videókészítés alatt is.
  Imádom a munkáját és őt is, hatalmas személyiség, akivel nagyon könnyen meglehet találni a közös hangot. Nem éreztem úgy egyszer se, hogy videósnak pózolnék, spontánnak tűnt minden amit mondott, pedig tudta, mit akar.
  Aki videóst keres magának, az ne keressen mást! (bocsi Tamás, ha sok munkád lesz ezentúl)!"

  Roxi és Tomi

 • Klaudia és Máté

  "Pontos, precíz, rugalmas es megbizható. Tamás nagyon barátságos, rendkívül tehetséges videó készítő es nagyon nagyon ötletes! Nagyon hálásak vagyunk az esküvői videonkert, mert vissza adja minden boldog percét amit aznap átéltünk!!!"

  Klaudia és Máté

 • Anna és Levi

  "Tamással a megismerkedéstől nagyon elégedettek voltunk, külön odafigyelt arra, hogy milyen kapcsolattartási metódus és hangnem a megfelelő, amit szintén nagyra értékeltünk. Kiemelném, hogy esküvőnkön nagyon észrevétlenül dolgozott kollégájával együtt, megjelenésével pedig belesimult a násznépbe, ami szintén fontos összetevője volt a munkájának. Ötleteinkhez rugalmasan állt, a végeredményt pedig igen gyorsan produkálta, és bár a legkülönfélébb javaslatokkal előállt, azokat nem erőltette, ha a mi elképzeléseink mások voltak. Bárkinek bátran ajánljuk, örülünk, hogy Tamásék végezték ezt a fontos megbízatást életünk eddigi legszebb napján. A videó(k), ami(ke)t készített, barátaink körében is nagyon népszerű(ek)."

  Anna és Levi

 • Dinus és Joe

  "Tamás nagyon precíz, pontos, megbízható, korrekt, közvetlen ember, munkája igényes, kreatív. Nagyon szuper ötletei vannak, ami az elkészült munkáit egyedivé, személyre szabottá teszi. Humorával, kedvességével, odafigyelésével az esküvőnk minden pillanatát megörökítette, amit örömmel nézhetünk vissza. Nagyon köszönjük mégegyszer, ha újra kezdeném akkor is csak őt választanám!!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

  Dinus és Joe

 • Zsuzsi és István

  "Kedves Tamás. Köszönjük, hogy megörökítetted életünk napját. Csak köszönni tudjuk a precíz munkádat, a szorgalmas hozzáállásodat, a kedvességed, gyorsaságod és talpraesettséged. Külön köszönetet érdemel az ifjú tanonc vagyis a fiad."

  Zsuzsi és István

 • Róbert és Jucus

  "Gyors, kedves, figyelmes es rugalmas. Teljes mertekben megvoltunk elegedve a munkajaval!!! Csak ajanlani tudom mindenkinek!!!"

  Róbert és Jucus

 • Patrícia és Tamás

  "Nagyszerű szakember! Nem marad le semmiről, munkája kiváló! Csak ajánlani tudjuk, köszönjük mégegyszer is!"

  Patrícia és Tamás

 • Hajdú Sándor

  „Több, mint 10 éves együttműködés, közel 50 minőségi videóklip profi forgatása és vágása. Csak ajánlani tudom!”

  Hajdú Sándor – OVB országos igazgató

 • Dia & Dávid

  „Ezúton szeretnénk Neked megköszönni kiváló munkád es hogy megörökítetted esküvőnk legromantikusabb, legnagyszerűbb pillanati! Szakmai tapasztalatodnak, kedvességednek es hozzáállásodnak köszönhetően mindenre találtunk megoldást, hálásak vagyunk a felvételekért!”

  Dia & Dávid

 • Hajdú Sándor

  „Kedves Tamás! Nagyon szépen köszönjük a tökéletes felvételt! Örömmel fogjuk visszanézni a megörökített nagy napunkat! A legközelebbi eseményre is téged fogunk keresni! Szuper lett! Köszönünk mindent!”

  Évi & Peti

 • Andi & Norbi

  „Kedves Tamás! Köszönjük, hogy örök emlékként megörökítetted közös életünk megünneplésének napját, és bármikor visszanézhetjük és át is élhetjük a nap minden izgalmát, mozdulatát, pillanatát. Köszönjük a gördülékeny és baráti hozzáállást!”

  Andi & Norbi

 • Dóri & Zsolti

  „Köszönjük Neked az esküvői videónkat, megragadtad a pillanatokat, olyan videóval adtad vissza ezt az eseményt ahogyan azt kevesen tudják! Figyelembe vetted minden kérésünket, tanácsot adtál, segítettél, ha újra kezdenénk akkor is Téged választanánk!!! Barátságos és Vérprofi!”

  Dóri & Zsolti

 • Vajay György

  „Több eseményünkről készített kisfilmet, mindig ügyfélközpontú volt.”
   

  Vajay György – OVB régióigazgató

 • Házi Csaba

  „Digitalizálásra leadott megrendeléseinket Tamásékkal dolgoztattuk ki.
  A munkák minősége kifogástalan volt, a határidőket mindig betartották.”

  Házi Csaba - Fotodigitall Kft. ügyvezető

 • Andi & Joci

  „Azoknak ajánlom Tomit, akik életük egyik legfontosabb pillanatát oly formában akarjak megörökíteni, mint mi: profin, a legfontosabb részletekkel együtt! Maximális elégedettséggel néztük vissza életünk legfontosabb pillanatait. Köszönjük szépen!”

  Andi & Joci

 • Zsuzsi

  „Nem tudom elégszer megköszönni,hogy Általad újra élhettem a 20 évvel ezelőtti szalagavatóm, a 18 évvel ezelőtti szülésem, és a gyerekeimmel való közös élményeket. Köszönöm!”

  Zsuzsi

 • Imre

  "Kedves Tamás! Nagyon örülök hogy megismertelek! Nagyon szépen köszönöm neked a kiváló és precíz munkát! Nagyon Boldog vagyok hogy ilyen gyönyörüen megörökitetted Szeretett Édesanyám felejthetetlen születésnapi buliját! Nagyon de nagyon tetszik!!!
  Ha szükségem lesz valamire csak is te hozzád fordulok!
  Kívánok a munkádhoz sok sikert és nagyon jó egészséget!"

  Zalai Imre