videoTOM

Ügyfeleink véleményei

 • Roxi és Tomi

  "Tamásék örökítették meg és tették felejthetetlenné az esküvőnket. Már a személyes találkozón biztosak voltunk benne, hogy a legjobb embert választottuk, és ha újra csinálnánk mindent akkor is csak ő jöhetne szóba!
  Pontosan tudta hogy mit és hogyan kell csinálni. Azóta is folyamatos kapcsolatba vagyunk, mindenről értesít a videó készítés alatt is.
  Imádom a munkáját és őt is, hatalmas személyiség, akivel nagyon könnyen meglehet találni a közös hangot. Nem éreztem úgy egyszer se, hogy videósnak pózolnék, spontánnak tűnt minden amit mondott, pedig tudta, mit akar.
  Aki videóst keres magának, az ne keressen mást! (bocsi Tamás, ha sok munkád lesz ezentúl)!"

  Roxi és Tomi

 • Klaudia és Máté

  "Pontos, precíz, rugalmas es megbizható. Tamás nagyon barátságos, rendkívül tehetséges videó készítő es nagyon nagyon ötletes! Nagyon hálásak vagyunk az esküvői videonkert, mert vissza adja minden boldog percét amit aznap átéltünk!!!"

  Klaudia és Máté

 • Anna és Levi

  "Tamással a megismerkedéstől nagyon elégedettek voltunk, külön odafigyelt arra, hogy milyen kapcsolattartási metódus és hangnem a megfelelő, amit szintén nagyra értékeltünk. Kiemelném, hogy esküvőnkön nagyon észrevétlenül dolgozott kollégájával együtt, megjelenésével pedig belesimult a násznépbe, ami szintén fontos összetevője volt a munkájának. Ötleteinkhez rugalmasan állt, a végeredményt pedig igen gyorsan produkálta, és bár a legkülönfélébb javaslatokkal előállt, azokat nem erőltette, ha a mi elképzeléseink mások voltak. Bárkinek bátran ajánljuk, örülünk, hogy Tamásék végezték ezt a fontos megbízatást életünk eddigi legszebb napján. A videó(k), ami(ke)t készített, barátaink körében is nagyon népszerű(ek)."

  Anna és Levi

 • Dinus és Joe

  "Tamás nagyon precíz, pontos, megbízható, korrekt, közvetlen ember, munkája igényes, kreatív. Nagyon szuper ötletei vannak, ami az elkészült munkáit egyedivé, személyre szabottá teszi. Humorával, kedvességével, odafigyelésével az esküvőnk minden pillanatát megörökítette, amit örömmel nézhetünk vissza. Nagyon köszönjük mégegyszer, ha újra kezdeném akkor is csak őt választanám!!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

  Dinus és Joe

 • Zsuzsi és István

  "Kedves Tamás. Köszönjük, hogy megörökítetted életünk napját. Csak köszönni tudjuk a precíz munkádat, a szorgalmas hozzáállásodat, a kedvességed, gyorsaságod és talpraesettséged. Külön köszönetet érdemel az ifjú tanonc vagyis a fiad."

  Zsuzsi és István

 • Róbert és Jucus

  "Gyors, kedves, figyelmes es rugalmas. Teljes mertekben megvoltunk elegedve a munkajaval!!! Csak ajanlani tudom mindenkinek!!!"

  Róbert és Jucus

 • Patrícia és Tamás

  "Nagyszerű szakember! Nem marad le semmiről, munkája kiváló! Csak ajánlani tudjuk, köszönjük mégegyszer is!"

  Patrícia és Tamás

 • Hajdú Sándor

  „Több, mint 10 éves együttműködés, közel 50 minőségi videóklip profi forgatása és vágása. Csak ajánlani tudom!”

  Hajdú Sándor – OVB országos igazgató

 • Dia & Dávid

  „Ezúton szeretnénk Neked megköszönni kiváló munkád es hogy megörökítetted esküvőnk legromantikusabb, legnagyszerűbb pillanati! Szakmai tapasztalatodnak, kedvességednek es hozzáállásodnak köszönhetően mindenre találtunk megoldást, hálásak vagyunk a felvételekért!”

  Dia & Dávid

 • Hajdú Sándor

  „Kedves Tamás! Nagyon szépen köszönjük a tökéletes felvételt! Örömmel fogjuk visszanézni a megörökített nagy napunkat! A legközelebbi eseményre is téged fogunk keresni! Szuper lett! Köszönünk mindent!”

  Évi & Peti

 • Andi & Norbi

  „Kedves Tamás! Köszönjük, hogy örök emlékként megörökítetted közös életünk megünneplésének napját, és bármikor visszanézhetjük és át is élhetjük a nap minden izgalmát, mozdulatát, pillanatát. Köszönjük a gördülékeny és baráti hozzáállást!”

  Andi & Norbi

 • Dóri & Zsolti

  „Köszönjük Neked az esküvői videónkat, megragadtad a pillanatokat, olyan videóval adtad vissza ezt az eseményt ahogyan azt kevesen tudják! Figyelembe vetted minden kérésünket, tanácsot adtál, segítettél, ha újra kezdenénk akkor is Téged választanánk!!! Barátságos és Vérprofi!”

  Dóri & Zsolti

 • Vajay György

  „Több eseményünkről készített kisfilmet, mindig ügyfélközpontú volt.”
   

  Vajay György – OVB régióigazgató

 • Házi Csaba

  „Digitalizálásra leadott megrendeléseinket Tamásékkal dolgoztattuk ki.
  A munkák minősége kifogástalan volt, a határidőket mindig betartották.”

  Házi Csaba - Fotodigitall Kft. ügyvezető

 • Andi & Joci

  „Azoknak ajánlom Tomit, akik életük egyik legfontosabb pillanatát oly formában akarjak megörökíteni, mint mi: profin, a legfontosabb részletekkel együtt! Maximális elégedettséggel néztük vissza életünk legfontosabb pillanatait. Köszönjük szépen!”

  Andi & Joci

 • Zsuzsi

  „Nem tudom elégszer megköszönni,hogy Általad újra élhettem a 20 évvel ezelőtti szalagavatóm, a 18 évvel ezelőtti szülésem, és a gyerekeimmel való közös élményeket. Köszönöm!”

  Zsuzsi

 • Imre

  "Kedves Tamás! Nagyon örülök hogy megismertelek! Nagyon szépen köszönöm neked a kiváló és precíz munkát! Nagyon Boldog vagyok hogy ilyen gyönyörüen megörökitetted Szeretett Édesanyám felejthetetlen születésnapi buliját! Nagyon de nagyon tetszik!!!
  Ha szükségem lesz valamire csak is te hozzád fordulok!
  Kívánok a munkádhoz sok sikert és nagyon jó egészséget!"

  Zalai Imre